Overblijfmedewerkers

 

        Biekurfhttp://www.soo-lva.nl/fileadmin/user_upload/Logo_s/logo%20JHD.png     

 

De O.B.S. Henri Dunantschool in Wijk en Aalburg en de O.B.S. den Biekûrf in Babyloniënbroek zijn op zoek naar overblijfmedewerkers.

 

De Henri Dunantschool is een openbare basisschool met  140 leerlingen. Wij zijn een Kanjerschool met betrokken leerkrachten en ouders. Wij zijn er trots op een school te zijn met zoveel ouders die zich op veel vlakken vrijwillig inzetten om er een nog leukere en betere school van te maken. Op maandag, dinsdag en donderdag blijven er gemiddeld 40 leerlingen op school eten. Op vrijdag ongeveer 12 leerlingen. Je werkt altijd samen in een team overblijfmedewerkers. Wil je meer weten over deze school dan kun je een kijkje nemen op onze website:www.obs-henridunant.org.

Den Biekûrf is een openbare basisschool met 32 leerlingen. Wij zijn een kleine maar veelzijdige school met veel aandacht voor het individuele kind. Omdat veel van de leerlingen in het buitengebied wonen, is het voor de school van essentieel belang dat de overblijf goed geregeld is. Op maandag, dinsdag en donderdag blijven er gemiddeld 10 leerlingen tussen de middag op school. Op vrijdag ongeveer 4 leerlingen. De overblijfmedewerker zal meestal zelfstandig werken; er is wel altijd een leerkracht aanwezig. Wil je meer weten over deze school dan kun je een kijkje nemen op onze website: www.biekurf.nl.

Wij zoeken per direct mensen die:
Het leuk vinden om met groepen kinderen te werken.
Zowel individueel als in teamverband kunnen werken.
Op (een) vaste dag(en) en/of als reserve inzetbaar zijn.

De werkzaamheden zijn:
Samen met de leerlingen eten.
Begeleiden bij het binnen en buiten spelen.
Samen toezien op een gezellige, veilige en verantwoorde tussenschoolse opvang.

Je ontvangt van ons een vergoeding en de mogelijkheid tot gratis scholing.
Omdat je met kinderen werkt zullen we je vragen om een Verklaring omtrent het Gedrag.

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer informatie?
Bel dan naar 06-51463856 (coördinator Elsbeth Flipsen).
Je kunt ook e-mailen overblijfJHD@gmail.com of overblijfdenbiekurf@gmail.com.