Oude vissershaven

MEDEWERKER SPONSORING - DE OUDE VISSERHAVEN WOUDRICHEM (757)

Regio: Woudrichem

Kern: Woudrichem

Omschrijving: Stichting De Oude Vissershaven organiseert 1x per 3 jaar de Visserijdagen: Woudrichem verandert in samenwerking met vele vrijwilligers, verenigingen, stichtingen, sponsors en gemeentelijke instellingen in de oude vissersstad van weleer! Het tonen van de authentieke vissersvloot en het demonstreren van oude vistechnieken en ambachten vormen de hoogtepunten van deze dagen. Voor jong en oud, voor ieder wat wils; in augustus 2019 is het weer zo ver! Om dit mooie evenement mogelijk te maken zoeken we met spoed een vrijwillliger die de sponsoring op zich wil nemen!

Alle benodigde informatie is aanwezig en goed gedocumenteerd om deze belangrijke functie goed te kunnen vervullen. De vrijwilliger Sponsoring is het gezicht van de organisatie: je neemt contact op met verenigingen en stichtingen, per e-mail, telefonisch en met bezoeken, geeft uitleg over de Visserijdagen en de doelstelling van de stichting: mensen bij elkaar brengen door middel van dit mooie evenement!

Werktijden / perioden: Voor de periode van heden tot de Visserijdagen van 27 t/m 31 augustus 2019 bedraagt de tijdsinvestering ongeveer 4 uur per week, grotendeels naar eigen agenda in te vullen.

Gewenste vaardigheden: Het is fijn als je ervaring hebt met werkzaamheden rondom sponsoring; je beschikt over communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om verenigingen en stichtingen te benaderen. Met deze functie zal je netwerk enorm groeien! 

Verzekering: Ja

Onkostenvergoeding: in overleg af te spreken.

 

 

 

PENNINGMEESTER STICHTING DE OUDE VISSERSHAVEN (758)

Regio: Woudrichem

Kern: Woudrichem

Omschrijving: Stichting De Oude Vissershaven organiseert 1x per 3 jaar de Visserijdagen: Woudrichem verandert in samenwerking met vele vrijwilligers, verenigingen, stichtingen, sponsors en gemeentelijke instellingen in de oude vissersstad van weleer! Het tonen van de authentieke vissersvloot en het demonstreren van oude vistechnieken en ambachten vormen de hoogtepunten van deze dagen. Voor jong en oud, voor ieder wat wils; in augustus 2019 is het weer zo ver!

Om dit mooie evenement mogelijk te maken zoeken we een Penningmeester!

Werktijden / perioden: Naar verwachting zal de tijdsinvestering tussen de 2 en 4 uur per week bedragen in het jaar voorafgaand aan de Visserijdagen.

Gewenste vaardigheden: Je bent sociaal betrokken en vindt het leuk onderdeel uit te maken van het bestuur. Je hebt ervaring met boekhouding en een boekhoudkundig programma. We nodigen je van harte uit deel uit te maken van dit mooie evenement!

Verzekering: Ja

Onkostenvergoeding:  eventueel in overleg.

 

Contactgegevens voor beide vacatures:

Stichting de Oude Vissershaven - Woudrichem

www.visserijdagen-woudrichem.nl

Adres:  Finststraat 2-b,  4285 XS Woudrichem

Contactpersoon: mevrouw Betsie Baks

E-mailadres:  betsie@atabnl.com

Telefoonnummer:  06 4324 5658