maatjes

Wij zoeken voortdurend maatjes! 

Er zijn mensen die wel wat gezelschap en hulp kunnen gebruiken! Het kost u een middag of morgen in de week
maar u ontvangt er veel voor terug!

Wij zoeken vrijwilligers (liefst ook mannelijke) die een activiteit bij of met iemand aan huis doen.
Dit kan koffie drinken zijn en een praatje, potje dammen of schaken, puzzelen, blokje om, rondje rijden, gaan vissen o.i.d.

Actueel is nu:

- Een mevrouw uit Eethen zoekt een vrijwilliger die haar op zaterdag naar haar zoon brengt die een paar straten verder woont. Mevrouw is rolstoelgebonden. De zoon is niet in staat om dit zelf te doen.
Voor het terugbrengen is er al een oplossing.

- Vraag van Buurtzorg voor een 76-jarige man met COPD en andere gezondheidsklachten. Dhr. woont in Wijk en Aalburg.  Het zou voor dhr. heel goed zijn iedere dag 1/2 uurtje te wandelen. Dhr. gaat 2 x per week naar de fysiotherapie waar hij ook aan zijn conditie werkt. Op de andere dagen vind hij het moeilijk om alleen te wandelen (loopt m.b.v. een rollator). Dhr. gaf aan dat wanneer er iemand zou komen om met hem een rondje te wandelen, hij het wel zou kunnen en willen, maar hij heeft zelf niet iemand in zijn omgeving die dat zou kunnen doen.

- Een meneer van 51 uit Wijk en Aalburg zoekt een maatje die onder andere met hem wil knutselen met hout. Meneer is autistisch.
 
- Een meneer uit Wijk en Aalburg zou graag met iemand gaan vissen. Meneer beschikt zelf over een auto.
 
Een meneer uit Drongelen met dementie zoekt een maatje om te vissen, kaarten of iets anders. Het hoeft niet perse een man te zijn. Het zou op maandag, dinsdag of donderdag kunnen.
  

Iets voor u? Laat het ons weten.

Bel 06-12081027 of mail ons: vcaalburg@gmail.com